Búgócsiga előadás 

bugocsigaNovemberben az ovis csoporttal részt vettünk a Búgócsiga Zenede előadásán. Nagyon szuper és színvonalas előadást adtak a gyerekek bevonásával. Sok mondókát és dalt hallhattunk sajátos előadásban :-), a közel egy óra alatt. 

 

 

 

Alkotások, szolgáltatások

alkotasok

A csodaszigeten elkezdődött a karácsonyra való felkészülés, minden nap más és más gyönyörű alkotás született. A szülők csak úgy csodálkoztak, mikor meglátták mennyi mindent készítettünk, főleg nekik és a nagymamáknak karácsonyra. Szelektív hulladékgyűjtőket is festettek a gyerekek és elkezdték megtanulni, mi hova való.

A zeneovis foglalkozást heti rendszerességgel beiktattuk a programjainkba.

 

Családi kreatív szombat

csaladi szombatNovember utolsó szombatján a szülőkkel együtt kreatívkodtunk egy kicsit, készülve a karácsonyra. Sok szép karácsonyfadísz, mécses tartó, ajándék doboz,angyalka,szalvétagyűrű készült . A hangulat szuper volt. Mindenki jól érezte magát, gyerekek és szülők is. 

 

 

 

Kalács-sütés

kalacsVolt olyan nap, amikor tésztát dagasztottak a gyerekek és a megaszalt szőlővel együtt, diós-mazsolás kalácsot sütöttünk. A picurkák nagy élvezettel ették meg amit készítettek.